Сашко е много по-добре! Това написа в профила си във Фейсбук Александър

...
Сашко е много по-добре! Това написа в профила си във Фейсбук Александър
Коментари Харесай

Бащата на 12-годишния Александър: Сашко е много по-добре

" Сашко е доста по-добре! "

 

Това написа в профила си във Фейсбук Александър Цветанов, бащата на 12-годишното дете, което беше намерено живо след 9-дневно търсене.

Над 200 часа цяла България бе вперила погледи в Перник, а хиляди издирваха на терен 12-годишния Александър, откриването на детето с аутизъм живо завъртя в нова посока теориите. Ако до 14.27 ч в събота всички се молеха дребният Сашко да е жив, само че смятаха, че той е похитен или погубен, след намирането му тематика номер 1 в обществените мрежи стана по какъв начин детето е оживяло.

С намирането на Сашко от Перник завърши първата част от работата ни. Слава богу, детето е живо и крепко. Но ще проверяваме всички условия по какъв начин се е стигнало до неговото изгубване, сподели в Пловдив вътрешният министър Иван Демерджиев.

Аз не се наемам обаче с изрично мнение дали детето е намирало плодове в гората и се е хранило с тях, или не. Казвам ви, че тези условия ще бъдат изследвани, до момента в който не стигнем до безапелационен извод дали детето фактически се е лутало в гората, или е държано някъде, или е отвлечено от някого.

Сашко няма увреждания по крайниците и няма следи от дълготрайно измръзване, изясни здравният министър доктор Асен Меджидиев в деня, в който бе признато в най-голямата незабавна болница у нас - “Пирогов ”.

Меджидиев изясни още, че детето е в устойчиво положение, както и че психологичното му положение е относително положително. След голям брой прегледи лекарите са открили, че има известна дехидратация, само че кръвните проучвания демонстрират, че детето е приемало храна и вода. В идващите няколко дни Сашко ще остане в детската реанимация на “Пирогов ”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР